LUSTGASER RECENSION

Lustgaser är en ny uppstickare inom branschen, och har försökt att haka på LustgasAkuten med lägre priser. Dock så har man lagt sig i ett prisspann där man fortfarande är ganska mycket dyrare än LustgasAkuten, men inte dyrast utav alla.

Vi tycker det finns lite att jobba på när det kommer till tydlighet, där det är ganska förvirrande för kunden med ett bolagsnamn på hemsidan, som inte ens finns. Men man skriver ett organisationsnummer till ett helt annat bolag. Vi kommer att ha ett öga på denna uppstickare, och se om dem i framtiden kan upp och brottas med det stora pojkarna i branschen.

LUSTGASER RECENSION

PRISER PÅ LUSTGASTUBER & LUSTPATRONER PÅ LUSTGASER.SE

Nedan ser du det priser Lustgaser.se tar för sina lustgastuber, då detta är den enklaste varan att jämföra mellan olika butiker. Lustgas patroner säljs i olika volymer vilket gör det mycket svårare att jämföra priserna mellan det olika butikerna. Priserna nedan är uppdaterade senast den 18/7 -2021.

1 PACK LUSTGASTUB 580 GRAM

449 KR

Lustgaser har ett normalpris i branschen på 1-pack lustgastuber, men blir även dem slagna på fingrarna utav Lust-gas.se som endast tar 349 kr för samma,

3 PACK LUSTGASTUB 580 GRAM

999 KR

Lustgaser har försökt att hänga på LustgasAkuten med att erbjuda lägre priser, men man har dock en bit kvar till det 799 kr för ett 3-pack hos LustgasAkuten.

6 PACK LUSTGASTUB 580 GRAM

1.799 KR

Även vid köp utav 6-pack lustgastuber är Lustgaser.se dyrare än dem i toppskiktet. Vi hade istället köpt ifrån LustgasAkuten ett 6-pack lustgastuber för 1.499 kr.

UTKÖRNING OCH POSTPAKET HOS LUSTGASAKUTEN

EXPRESSLEVRANS

Lustgaser.se Expressleverans

Lustgaser.se erbjuder expressleveranser inom det 4 timmarna som man har skrivit på sin sida, vilket är mellan 20.00 – 24.00 vardagar. Man erbjuder också expressleveranser på Lustgaser.se under helger mellan kl 19.00 till 05.00. Detta är bra och är nästan en standard service som du hittar hos alla de andra stora aktörerna på marknaden också.

UTKÖRNINGSSTÄLLEN

  • Stockholm

POSTPAKET

Lustgaser.se Postpaket

Lustgaser erbjuder för närvarande inget alternativ att få sin lustgas skickad. Detta tycker vi är dåligt då inte hela Sverige kan beställa från dem. bor du utanför Stockholm rekommenderar vi dig istället att du vänder dig till LustgasAkuten.se som erbjuder DHL paket också. Vi uppdaterar detta om/när lustgaser ändrar sitt erbjudande till övriga lustgassugna i Sverige.

SKICKAR TILL ALLA I