LUSTGASAKUTEN RECENSION

LustgasAkuten är en utav det största aktörerna på marknaden inom lustgas i Sverige. Dem vänder sig både till företag som vill köpa större partier, men även till privatpersoner som vill ha några tuber till festen. Tack vare det att dem är en utav det stora grossisterna på marknaden, kan dem också beställa pallar med lustgas vilket gör att dem har väldigt bra inköpspriser.

Detta är något som syns på deras priser ut till kund, då dem är bra mycket billigare än sina andra konkurrenter. Bor du i Stockholm är det en självklarhet att köpa från LustgasAkuten. Låga priser och snabba leveranser, är ett vinnande koncept!

LUSTGASAKUTEN RECENSION

PRISER PÅ LUSTGASTUBER & LUSTPATRONER PÅ LUSTGASAKUTEN

Nedan ser du det priser LustgasAkuten tar för sina lustgastuber, då detta är den enklaste varan att jämföra mellan olika butiker. Lustgas patroner säljs i olika volymer vilket gör det mycket svårare att jämföra priserna mellan det olika butikerna. Men som du ser nedan är LustgasAkuten överlägset billigast på lustgastuber i Stockholm.

1 PACK LUSTGASTUB 580 GRAM

399 KR

LustgasAkuten ligger ungefär på samma pris som de övriga återförsäljarna utav lustgas på 1-pack lustgas tub. Billigast just nu är Lust-Gas.se för sitt 1-pack.

3 PACK LUSTGASTUB 580 GRAM

699 KR

LustgasAkuten är överlägset billigast när du ska köpa 3-pack 580 gram lustgastuber. Ingen annan kommer ens i närheten av detta pris i dags läget.

6 PACK LUSTGASTUB 580 GRAM

1.299 KR

När det kommer till ett 6-pack utav lustgastuber på 580 gram är man även här billigast utav alla aktörer i Sverige. LustgasAkuten är billigast vid stora köp.

UTKÖRNING OCH POSTPAKET HOS LUSTGASAKUTEN

EXPRESSLEVRANS

LustgasAkutens Expressleverans

LustgasAkuten.se erbjuder sina kunder en snabb och smidig expressleverans som kunden kan köpa till. När detta görs får kunden sina lustgastuber hemkörda till sig, men måste gå ut och möta chauffören för att mottaga sina varor. När vi testa att beställa från dem fick vi snabb och enkel kontakt med dem via deras livechatt dem har. Våra lustgastuber fick vi levererade på 15 minuter, grymt imponerande!

UTKÖRNINGSSTÄLLEN

  • Stockholm

POSTPAKET

LustgasAkutens Postpaket

LustgasAkuten skickar ordar som är lagda på lustgaspatroner via DHL, vilket betyder att du på ca 2 dagar kan hämta ut din lustgas i närmsta DHL ombud. Enkelt och smidigt sätt att få lustgasen skickad till dig som inte har möjligheten att köpa en expressleverans i Stockholm. Priserna varierar lite beroende på hur mycket du köper.

SKICKAR TILL ALLA I

  • Sverige