LUST-GAS.SE RECENSION

Lust-Gas.se är det ett danskt företag som ligger bakom, och vi vet tyvärr inte så mycket om dem. Detta beror dels på att dem inte kör ut någon lustgas i Sverige, men också för att det är ett danskt bolag bakom hemsidan. Men den indikation vi har fått från andra är att dem sköter sig och skickar det du har betalat för.

För dig som vill köpa endast en lustgastub så är det Lust-gas.se som är billigast just nu. Ska du ha större paket så är det LustgasAkuten du ska handla ifrån. Dem har betydligt mycket lägre priser när det kommer till 3 tuber eller mera, och kan också köra ut gaserna åt dig.

LUST-GAS RECENSION

PRISER PÅ LUSTGASTUBER & LUSTPATRONER PÅ LUST-GAS.SE

Nedan ser du det priser Lust-gas.se tar för sina lustgastuber, då detta är den enklaste varan att jämföra mellan olika butiker. Lustgas patroner säljs i olika volymer vilket gör det mycket svårare att jämföra priserna mellan det olika butikerna. Men dessa priser är det priserna som gäller på lustgastuber hos dem just nu!

1 PACK LUSTGASTUB 580 GRAM

359 KR

Lust-Gas.se är dem som har absolut lägst priser när det kommer till att köpa endast en flaska lustgas. Tyvärr erbjuder dem inte någon expressleverans.

3 PACK LUSTGASTUB 580 GRAM

1.047 KR

Lust-Gas.se har ett mängdrabatts erbjudande, men vi tycker inte det är speciellt bra. LustgasAkuten är flera hundra kronor billigare på samma sak.

6 PACK LUSTGASTUB 580 GRAM

2.034 KR

Även vid 6-packet utav lustgastuber vpå 580 gram, är man ganska mycket dyrare än vad LustgasAkuten är, men du får i vart fall en liten mängdrabatt vid köpet.

UTKÖRNING OCH POSTPAKET HOS LUST-GAS.SE

EXPRESSLEVRANS

X

Lust-Gas.se Expressleverans

Lust-Gas.se erbjuder för närvarande inte sina kunder i Sverige utkörning över huvud taget. Om detta är något som kommer i framtiden vet vi ej, men vi uppdaterar denna information i sådana fall. vi kan dock se att dem söker chaufförer i Sverige, så kanske det snart finns möjlighet att få dina lustgaser från dem också hemkörd med expressleverans.

UTKÖRNINGSSTÄLLEN

POSTPAKET

Lust-Gas.se Postpaket

Lust-gas.se erbjuder sina kunder postpaket så att du kan få din lustgas hemskickad till dig. Dock så vet vi inte hur mycket det kostar, eller vilket fraktbolag dem använder sig utav. Vi vet inte heller hur lång tid det tar att få din lustgas till ditt ombud, och om det påverkar något i leveranstid att dem skickar från Danmark.

SKICKAR TILL ALLA I

  • Sverige