BALONS RECENSION

Balons har en väldigt lättnavigerad hemsida, som det är lätt för dig som kund att hitta på. Dock så ligger problemet i om du ens vill hitta deras produkter, med tanke på det priser du kommer upptäcka att dem tar. Att ta 1.497 kr för ett 3-pack lustgastuber i Stockholm, är inget annat än ren och skär ocker.

Priserna håller helt enkelt inte hur bra än service det må vara, framför allt inte när du har samma service och halva priset på LustgasAkuten.se just nu. Vi hoppas och tror att priserna med tiden kommer att justeras, då är denna butiken ett bra alternativ till LustgasAkuten om dem skulle få slutsålt på sin lustgas.

BALONS RECENSION

PRISER PÅ LUSTGASTUBER & LUSTPATRONER PÅ BALONS

Nedan ser du det priser Balons tar för sina lustgastuber, då detta är den enklaste varan att jämföra mellan olika butiker. Lustgas patroner säljs i olika volymer vilket gör det mycket svårare att jämföra priserna mellan det olika butikerna. Här är några utav det paket på lustgastuber som dem erbjuder just nu på Balons:

1 PACK LUSTGASTUB 580 GRAM

449 KR

Balons tar samma pris på en lustgastub som LustgasAkuten, vilket vi tycker är ett helt okey pris för en tub. Dock är Lust-gas.se billigast på 1 lustgastub.

3 PACK LUSTGASTUB 580 GRAM

1.497 KR

Balons tar hela 1.497 kr för ett 3 pack lustgastuber, vilket är dubbelt så dyrt som vad LustgasAkuten tar för samma sak. Köp 3-pack lustgastuber för 799 kr.

6 PACK LUSTGASTUB 580 GRAM

2.394 KR

Detta priset på 2.394 kronor är det näst högsta av alla, och du sparar nästan tusen spänn på att köpa billigt 6-pack lustgastuber för 1.499 kr på LustgasAkuten.se.

UTKÖRNING OCH POSTPAKET HOS BALONS

EXPRESSLEVRANS

Balons Expressleverans

Balons utlovar expressleverans i hela Stockholm på under 60 minuter, måndag till fredag. Detta är helt acceptablet, men långt ifrån snabbast enligt våran erfarenhet. Men med tanke på priserna så är detta ändå inte ett alternativ då du kan köpa för halva priset, eller få dubbelt så mycket lustgas hos LustgasAkuten.se för samma pengar. Men möjligheten finns där i vart fall att få det hemkört hela vägen hem till sig hos Balons.

UTKÖRNINGSSTÄLLEN

  • Stockholm

POSTPAKET

Balons Postpaket

Balons erbjuder sina kunder både försändelse via DHL, som enligt dem själva ska ta mellan 2-4 dagar. Detta tar dem 79 kr för, vilket är ett helt rimligt pris. Men du kan också hämta upp hos dem vardagar till kl 00.00 och fredag och lördag fram till klockan 02.00 på natten. detta är helt kostnadsfritt, vilket är ett bra alternativ då man i övrigt är väldigt dyra på allt annat i sin butik.

SKICKAR TILL ALLA I

  • Sverige