BALLOONBIKE RECENSION

BalloonBike har funnits ett tag på marknaden, och har servat sina kunder väl. Dock kan vi tycka att dem har blivit omsprungna utav sina konkurrenter. Man har bland annat enligt oss en utav det minst vackra hemsidorna på marknaden, och kan värst priser utav alla lustgas återförsäljare.

Det är nästan att man tappar hakan när man ser deras priser, och man undrar vem som är villig att bettala nästan dubbelt så mycket för samma saker hos BalloonBike som dem istället skulle köpt det från LustgasAkuten. Just nu är dem helt enkelt inte konkurrenskraftiga när det finns betydligt billigare alternativ.

BALLOONBIKE RECENSION

PRISER PÅ LUSTGASTUBER & LUSTPATRONER PÅ BALLOONBIKE

Nedan ser du det priser BalloonBike tar för sina lustgastuber, då detta är den enklaste varan att jämföra mellan olika butiker. Lustgas patroner säljs i olika volymer vilket gör det mycket svårare att jämföra priserna mellan det olika butikerna. Här är det priser på olika lustgastuber som BalloonBike har uppgivit på sin hemsida:

1 PACK LUSTGASTUB 580 GRAM

499 KR

BallonBike har ett utav det allra högsta priserna på marknaden när det kommer till i stort sett hela sortimentet. Billigast 1 pack tub har Lust-gas just nu.

3 PACK LUSTGASTUB 580 GRAM

1.497 KR

BallonBike tar galna 1.497 för ett 3-pack lustgastuber, vilket är dubbelt så mycket som LustgasAkuten tar för samma sak. Köp på LustgasAkuten för 799 kr istället!

6 PACK LUSTGASTUB 580 GRAM

2.994 KR

Ja vart ska man börja? Detta är ett överpris utan dess like. Vi säger bara handla på LustgasAkuten för halva priset istället. Dem tar 1.499 kr för ett 6-pack lustgas.

UTKÖRNING OCH POSTPAKET HOS BALLOONBIKE

EXPRESSLEVRANS

BalloonBike Expressleverans

BalloonBike erbjuder sina kunder expressleverans, och du får oftast dina produkter inom den utlovade tiden på ca 30-60 minuter i Stockholm. något annat som är bra är att du också kan komma och hämta upp dina lustgastuber hos deras partnerbutik Cask & Company i Stockholm. I övrigt har vi inte hört att deras hemleveranser skulle vara några problem med.

UTKÖRNINGSSTÄLLEN

  • Stockholm

POSTPAKET

BalloonBike Postpaket

BalloonBike erbjuder köpare av lustgastuber i deras onlineshop ett alternativ att få det hemskickat med Schenker. Detta tar normalt ca 2 dagar om inget oförutsägbart händer längst vägen, och kostar 79 kr. Man erbjuder också leverans med posten till det flesta andra länderna runt om i Europa, och även till deras norska kunder.

SKICKAR TILL ALLA I

  • Sverige

  • Europa

  • Norge